Bli medryttare!

Vill du umgås med din favorithäst – mer än vad det blir tillfälle till vid lektioner och turridning? Vill du rida på egen hand, på banan eller ute i skogen? Det är precis var våra medryttare gör. Kravet är att du ska vara ridkunnig och kunna ta ansvar för vad som krävs före, under och efter ridning. 

De flesta av våra medryttare har lärt känna sina favoriter genom lektioner, träningsdagar och uteritter. De flesta fortsätter också med lektionsridning i kombination med att vara medryttare.

Våra medryttare tar hand om och rider ’sina’ hästar en gång i veckan, alltid på en vardag. De hämtar hästen i hagen och gör den i ordning. De rider på egen hand, på banan och/eller ute i skogen. Efter ridningen görs hästarna i ordning igen och släpps tillbaka i hagen.


Några av medryttarna har haft egen häst och vill ha den känslan igen, utan att behöva ta ägaransvar. Andra har börjat som medryttare för att därefter gå vidare och bli hästägare. Och flera av medryttarna har spontant börjat träffas för att tillsammans göra i ordning hästarna, rida gemensamt – och fika efteråt. Vill du rida alldeles själv går det också bra.

Medryttarna bokar sin häst för en viss dag i veckan under en period på fyra veckor eller längre.

Medryttare-perioderna följer skolterminerna, med uppehåll för sommarlovs-tider.

Låter det lockande? Hör av dig så försöker vi hitta passande medryttarhäst och dag.

Helen

Mobil: 073 556 88 45

Pris: SEK 400 per gång, betalas månadsvis.