Turridning 

Tölt över mjuka skogsstigar, en och annan härlig galopp om deltagarna önskar, eller en nybörjartur i lugnt tempo. Våra vackra värmländska skogar är som gjorda för ridning på glada, goa islandshästar. Extra härligt i sommartider!


KOM MED PÅ TURRIDNING!

Vi sommaren arrangerar vi turer så gott som dagligen, från 1 timme till dagsturer. Hör av er så försöker vi hitta en passande dag och tid. Här kommer ett par tips på planerade turer:

28 juli, 9-13. Skalltjärn! Vi rider på grusvägar och stigar till mysiga Skalltjärn där vi tar fikapaus-. Pris inklusive fika, SEK 1150.

3 augusti, 10-13. Granhöjden! En tretimmarstur där vii rider en fin runda i skogen och tar paus vid vår fikaplats vid Granhöjden. Pris inklusive fika, SEK 950.

17 augusti, 10-14. Skalltjärn! Vi rider på grusvägar och stigar till mysiga Skalltjärn där vi tar fikapaus-. Pris inklusive fika, SEK 1150.

Alla turer är för ridvana, Är du lite ovan men vill testa ändå, boka en privat utetur. Vi anpassar turerna efter deltagarnas erfarenhet och önskemål. Barn är välkomna om de har ridvana. För mindre barn och nybörjare rekommenderar vi våra barnturer där varje häst leds.

 

NÅGRA FAVORITER:

En uppskattad tur går till mysiga Prästmyrens vandrarhemdär vi fikar medan hästarna pausar i beteshagar. 

En annan favorit är vår egen rastplats på Granhöjden, där vi har hagar till hästarna och fika/grillplats för ryttarna,

En återkommande favorit är Dagsturen, ca 9-15.  Vi samlas vid 9.30, gör i ordning hästarna och rider cirka 10-15. till Skalltjärn eller Ransjön. När vi är framme bjuder Ivo hästarna på lunch och ryttarna på korv med bröd och fika.
Pris SEK 1350.Alla turer inleds med instruktion på ridbanan, med uppföljning under turen. Kom gärna 20 minuter innan turen börjar för att bekanta dig med din häst.

För alla våra turer gäller följande: Anmälan är bindande. AVBOKNING MÅSTE SKE SENAST EN VECKA INNAN TUREN. Viktgräns 90 kg. Ridhjälm finns att låna.

Turer, pris, betalas med Swish eller kontant:

20 min, 300 SEK (barntur där varje häst leds)

1 tim 550 SEK,  1,5 tim 650  SEK   2 tim 750 SEK

3 tim 950 SEK (fika ingår) 4 tim 1150 SEK (fika ingår)

 Prästmyren 1200 (fika ingår) Dagstur 1350 SEK (enklare matpaus ingår)

Det går också att boka fika på de kortare turerna, pris 100 SEK per person. För deltagare med egen matsäck finns vårt fina loft med utsikt över hästhagarna.

 

Välkommen att hänga med på härliga töltturer!

Helen, 

mobil: 073 556 88 45