Islandshästar i värmländsk natur!

Turridning 

Tölt över mjuka skogsstigar, en och annan härlig galopp om deltagarna önskar, eller en nybörjartur i lugnt tempo. Våra vackra värmländska skogar är som gjorda för ridning på glada, goa islandshästar. Extra fint nu när vi har massor av snö!

Kom med på entimmes-tur den 10 mars eller 17 mars. Eller hör av er om några andra datum passar bättre - vi har nästan alltid turer på gång!


Vi anpassar turerna efter deltagarnas erfarenhet och önskemål. Barn är välkomna om de har ridvana. Annars rekommenderar vi våra barnturer där varje häst leds.


Vi arrangerar också härliga dagsturer, bland annat längs Ranån upp till Ransjön, där vi brukar grilla medan hästarna har lunchpaus. 

KOM MED PÅ VÅRENS FÖRSTA DAGSTUR TILL 
RANSJÖN DEN 4 MAJ!

Vi samlas vid 9.30 och rider cirka 10-15. Framme vid Ransjön bjuder Ivo hästarna på lunch och ryttarna på korv med bröd och fika. 

4 platser kvar! Pris 1350 SEK.


Vi gör även turer till Skalltjärn där vi tar fikapaus vid vattnet.

Vi rider också till mysiga Prästmyrens vandrarhem, där vi fikar medan hästarna pausar i beteshagar. En annan favorit är vår egen rastplats på Granhöjden, där vi har hagar till hästarna och fika/grillplats för ryttarna,

Alla turer inleds med instruktion på ridbanan, med uppföljning under turen. Kom gärna 20 minuter innan turen börjar för att bekanta dig med din häst.

För alla våra turer gäller följande: Anmälan är bindande. AVBOKNING MÅSTE SKE SENAST EN VECKA INNAN TUREN. Viktgräns 90 kg. Ridhjälm finns att låna.

Turer, pris, betalas med Swish eller kontant:

20 min, 300 SEK (barntur där varje häst leds)

1 tim 550 SEK,  1,5 tim 650  SEK   2 tim 750 SEK

3 tim 950 SEK (fika ingår) 4 tim 1150 SEK (fika ingår)

 Prästmyren 1200 (fika ingår) Dagstur 1350 SEK (enklare matpaus ingår)

Det går också att boka fika på de kortare turerna, pris 100 SEK per person. För deltagare med egen matsäck finns vårt fina loft med utsikt över hästhagarna.

 

Välkommen att hänga med på härliga töltturer!