Våra hästar

Aldar från Björktorp, född 2011.

Aldar är en skimmelvalack, född svart. Han har tölt som bästa gångart och den är riktigt fin. Aldar är valackernas flockledare. 


Baldvin från Bjälvens, född 2008.

Baldvin är en stilig välutbildad valack med fem gångarter. Alla hans gångarter är över medel. Baldvin ägs av Alexandra men är ibland med i verksamheten.


 Blundur frà Ysta-Gerdi, född 2007.

Blundur är en isabellfärgad valack med fem gångarter, med extra plus för en fantastisk trav. En mycket snäll och vänlig häst.

 

Drottning från Kalvbergsåsen, född 2018

Drottning är undan fantastiska Tibra frà Reykjakoti och efter Verdi frà Turfunesi. Hon är musblack skäck, cirka 138 cm i mankhöjd. Drottning är under utbildning men är redan på väg att bli en mycket trevlig ridhäst med fina gångarter. 


Frida från Kalvbergsåsen, född 2018.

Frida är undan vårt sto Gloria från Kalvbergsåsen och efter Mötull frà Turfunesi. Hon är fortfarande under utbildning men är redan något extra gångartsmässigt, särskilt i tölt och pass. Hon är brunblack och cirka 140 cm i mankhöjd. 


Gandur från Blommande Gården, född 2015.

Gandur är en silversvart bukskäck med blå ögon. Han är sötast i stallet och hans tölt och galopp är något alldeles extra. Gandur ägs av min dotter Melina, men är även med på turer och lektioner.


Geisli från Änga, född 2004.

Geisli är en fux-valack och har fem gångarter. Fina Geisli ägs av Tina men är ofta med i verksamheten, mycket omtyckt både på turridning och lektioner.

 

Gloria från Kalvbergsåsen, född 2011.

Gloria är ett musblack-sto som är född här på gården. Hon är en femgångshäst med tölt och pass som bästa gångarter. Gloria är mor till Frida från Kalvbergsåsen som också är kvar på gården. 


Ida från Nyhammar, född 2011.

Ida är fyrgångare efter Mjölnir från Aspås. Alla hennes fyra gångarter är mycket bra, med extra plus för tölten. Hon är tävlad av Emilie med fina resultat. Ida är silverbrun och cirka 138 cm i mankhöjd. 


Keisari fra Hofi, född 2009.

Keisari är en skimmel-valack född fux. Han är min tävlingshäst och är efter den fantastiska Krummi frà Blesastödum och Kantata frà Hofi. Keisari är en underbar fyrgångshäst, alla hans gångarter är mycket bra. Vi har många segrar i klasserna V2 och T8 och hoppas på fina framtida resultat.


Sigrid från Fröjdens, född 2009.

Sigrid är ett svartskäck sto med fem gångarter. Hon är en härlig häst som anpassar sig perfekt efter sin ryttare. Passar därför både för ridvana ryttare och för nybörjare. 


Sunna frà Melabergí, född 2011.

Sunna är ett isabellfärgat sto, med vilja, energi och mycket bra gångarter. Hon är en av de hästar jag rider mest själv och vi är också ute och tävlar tillsammans. Sunna får ibland hoppa in i verksamheten, mycket uppskattat av erfarna ryttare.


Sylgja fra Hof, född 2010.

Sylgja är ett svart sto med härlig arbetsvilja och med fem mycket bra gångarter. Hon är mycket uppskattad både på lektioner och på turer.  Sylgja är också en av de hästar jag tävlat med, med gott resultat.


Therna från Hallagården, född 2000.

Therna är ett skimmel-sto, född svartskäck. Hon är vår snällaste häst som klokt tar hand om våra försiktiga ryttare och barn. Therna är femgångare med galopp som bästa gångart.


Tibra frà Reykjakoti, född 2003.

Tibra är ett härligt brunblack-sto med fem fina gångarter, extra plus för hennes tölt och pass. Tibra ägs av Alexandra men är ibland med i verksamheten. 


Undri från Lidaholm, född 2005.

Undri är vårt söta charmtroll som älskas av alla barn, unga och inte alltför stora vuxna ryttare. Han är skimmel, född svart och har fyra mycket bra gångarter.Och så några fler djur som bor på gården:

Hjördis med dotter Luna hälsar alla välkomna!Hello Kitty är stallets kelgris!Nemo, Doris och Freja är stallets sötnosar!Greta och Pepsi  är stallets grönsaksälskare!